Głodni wrażeń na czerwcowy weekend? TABASCO® i Kikkoman na CJG24 Festival 2019

0
1213

Znane marki, kultowych sosów TABASCO® i naturalnie warzonych sosów sojowych i marynat Kikkoman mają dla Was coś specjalnego. W piątek i sobotę, 14 i 15 czerwca zapraszają do strefy chillout na Co Jest Grane24 Festival 2019 w Parku Ujazdowskim w Warszawie.

Podczas plenerowej imprezy, na której wystąpią największe gwiazdy polskiej sceny muzycznej, zadebiutuje foodtrack TABASCO® /Kikkoman Grill&Chill, w którym będzie można spróbować niepowtarzalnych specjałów Gerarda Ryttera. Wzbogacone sosami TABASCO® oraz naturalnym umami zawartym w sosach Kikkoman potrawy, znajdą uznanie nawet najbardziej wymagających smakoszy. W imprezie swój udział zapowiedzieli również znani kucharze Tomasz Jakubiak i Aureliusz Wilk.

Jeśli chcecie zobaczyć Gerarda Ryttera osobiście w akcji, przyjdźcie do foodtracka TABASCO® /Kikkoman Grill&Chill na pokazy kulinarne. Mistrz kuchni przygotował prawdziwe widowisko.
W strefie chillout TABASCO® Kikkoman Grill & Chill znajdziecie też miejsce do wypoczynku. Na gości czekają wygodne leżaki. Dla wszystkich przygotowano atrakcyjne konkursy. Do wygrania są oryginalne gadżety i zestawy grillowe TABASCO® i Kikkoman w sam raz na letni piknik.
Zaglądajcie na fanpage @TABASCOPL oraz @KikkomanPolska. Posty z ciekawymi zdjęciami produktów TABASCO® i Kikkoman mają szanse na festiwalowy zestaw nagród.


Ucztowanie zacznie się w piątek od 17:30, a w sobotę już od 16:30. Czekamy na Was przy foodtracku TABASCO® Kikkoman Grill & Chill.
Wbijajcie na degustacje. Będzie przepysznie!

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.