Goście Horeca Radio – Anna Iwanicka-Nowak (podcast)

0
1315
W najnowszym odcinku cyklu audycji pt. „Goście Horeca Radio” Anna Iwanicka-Nowak z firmy Romania Kulinaria opowiada między innymi o tym, co motywuje pracowników, a także o innowacyjnej metodzie analizy profili motywacyjnych.

Anna Iwanicka-Nowak, z uwagi na konkurencyjność firm w branży HoReCa, nowe oczekiwania oraz rosnącą świadomość Klientów wraz z wymogiem wysokich standardów, postanowiła założyć firmę RomAnia KuliNaria, której celem jest wspieranie innych podmiotów z sektora HoReCa w tych właśnie aspektach, poprzez stosowanie badania marketingowego dotyczącego ‘Jakości Obsługi Klienta’. Iwanicka-Nowak propaguje ideę rozwoju kapitału ludzkiego. Jako certyfikowany Reiss Profile Master Poland (tytuł uprawniający do stosowania amerykańskiego, innowacyjnego narzędzia Reiss Motivation Profile w praktyce zawodowej – przyp. red.) doradza w Zarządzaniu Zasobami Ludzkimi firmom z branży HoReCa, stosując Analizę Profili Motywacyjnych.

ZZL to jednak nie tylko elementy związane z polityką kadrowo-administracyjną, ale przede wszystkim procesy rekrutacyjne, systemy motywowania, budowanie zaangażowania, komunikacja interpersonalna, budowanie zespołów i wiele innych, o czym właścicielka RomAnia KuliNaria szczegółowo opowiedziała w najnowszej audycji z cyklu „Goście Horeca Radio”. Iwanicka-Nowak zdradziła również kilka sposobów na skuteczną motywację personelu.

„Uważam, iż mało skutecznym staje się tzw. zarządzanie 1.0, sprowadzające się do zaspokojenia podstawowych potrzeb, czy zarządzanie ‘kijem i marchewką’ – tzw. zarządzanie 2.0. Pragnę pokazać inną perspektywę, iż zarządzanie przez motywację – tzw. zarządzanie 3.0 – jest kluczem do sukcesów, także finansowych, firmy.”

Anna Iwanicka-Nowak

Pobierz audycję w formacie MP3

Partnerzy audycji:

        

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.