Goście Horeca Radio – Karolina Kaim (podcast)

1
1420
W kolejnej audycji z cyklu „Goście Horeca Radio” Karolina Kaim, Prezes Zarządu Tacit Investment, opowiada o zaangażowaniu zarządzanej przez siebie spółki w projekty hotelowe, a także zdradza, ilu właścicieli ma w rzeczywistości Nobu Hospitality LLC oraz kiedy zaplanowano otwarcie prestiżowego obiektu Nobu Warsaw.

Pobierz audycję w formacie MP3

Karolina Kaim specjalizuje się w rozwoju biznesu, negocjacjach, rozwoju nieruchomości, zarządzaniu aktywami, zarządzaniu sprzedażą i ekonomii nieruchomości. Posiada wieloletnie doświadczenie w branży property, z którą jest związana już od ponad 25 lat. Od 1999 roku stoi na czele Platan Group – dewelopera świadczącego także usługi kompleksowego zarządzania nieruchomościami komercyjnymi, zaś od 2015 roku piastuje stanowisko Prezesa Zarządu Tacit Investment – czołowego inwestora na rynku nieruchomości ekskluzywnych w Polsce, zaangażowanego również w projekty hotelarskie, m.in. pierwszy w Europie Centralnej obiekt marki Nobu.

W tym miesiącu Karolina Kaim uczestniczyła w audycji z cyklu „Goście Horeca Radio”, w której opowiedziała o zaangażowaniu zarządzanej przez siebie spółki w projekty hotelowe – MGallery By Sofitel we Wrocławiu oraz bardzo wyczekiwany Nobu Hotel Warsaw. Zapraszamy do wysłuchania najnowszego odcinka, aby dowiedzieć się również, czy Robert De Niro osobiście otworzy nowy hotel w stolicy Polski.

„Grupa Nobu powstała 25 lat temu i w tym roku obchodzi swój jubileusz. To historia prawdziwie filmowa – rozpoczęta od spotkania Roberta De Niro z Nobu Matsuhisą w restauracji, która tak przypadła do gustu De Niro, że zaproponował szefowi, aby otwierać kolejne restauracje, nie ograniczając się do tej pierwszej lokalizacji. Od tego czasu powstało już 40 restauracji, absolutnie kultowych, na całym świecie. Około 8-9 lat temu spółka doszła natomiast do wniosku, że skoro jest zapraszana do bardzo wielu projektów, w których powtarza się ten sam schemat, czyli właściciel hotelu ma niezbyt dobrze prosperujący biznes i zaprasza markę Nobu, aby zajęła się częścią restauracyjną w nadziei, że spowoduje to wzrost popularności nie tylko restauracji, ale i całego hotelu, Nobu stwierdziło, że należy realizować projekty zarówno restauracyjne, jak i hotelowe.”

Karolina Kaim, Prezes Zarządu Tacit Investment

Partnerzy audycji:

        

1 KOMENTARZ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.