Goście Horeca Radio, odc. 32 – Paweł Rumowski – PamPam Warszawa

0
1475

Gościem Weroniki Goworowskiej jest Paweł Rumowski, Szef Kuchni warszawskiej restauracji PamPam. Zapraszamy do wysłuchania audycji o pasji, ciężkiej pracy i o tworzeniu menu restauracji od podstaw.

Paweł Rumowski swoje zawodowe doświadczenie zdobywał w jednych z najlepszych hoteli i restauracji w Polsce m.in. w restauracjach Amber Room i Art Déco, w pięciogwiazdkowym Hotelu SPA Dr Ireny Eris w Polanicy Zdroju czy prestiżowym Hotelu The Westin w Warszawie. W przewodniku Poland 100 Best Restaurants Awards został wybrany najlepszym szefem kuchni roku 2015 regionu południowo-zachodniego.

Paweł Rumowski gotuje zgodnie z maksymą „Gotowanie jest jak rodzina. Należy podchodzić do niego z miłością i szacunkiem albo nie podchodzić wcale”.

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.