Przypominamy audycję, w której gościem Weroniki Goworowskiej była Agata Wojda Szef Kuchni FEST Port Czerniakowski. Rozmawiamy o reaktywacji restauracji i nowym smaku, którym od początku listopada zachwyca swoich gości Agata.
Agata Wojda
Czterokrotnie zdobywała wyróżnienie przewodnika Michelin, jest też laureatką nagrody Kobieta Szef 2015 w pierwszej edycji przewodnika Gault&Millau Polska.Podróżnik, smakosz, szefowa kuchni, muzykolog, juror konkursów. Jak o sobie mówi „nieczynna skrzypaczka”. Czterokrotna zdobywczyni Bib Gourmand w przewodniku Michelin, kobieta szef roku w pierwszej edycji przewodnika Gault&Millau. Felietonistka m.in „Kukbuka” „Podróży”, „Mojego gotowania”. I nasz ekspert na konferencjach Gastro Meeting! Jednego możemy być pewni! W FEST będzie pysznie!
Partner audycji: