[Horeca Radio/Horeca TV] Goście Horeca Radio odc. 69 – Mała-wielka rodzinna gastronomia – Kraczma Polany

0
1105

Mała-wielka gastronomia rodzinna – Karczma Polany. Jaki jest przepis na prowadzenie restauracji od 26 lat? Jak wyróżnić się w tłumie gastronomicznym na dość mocno nasyconym rynku? Jak będzie wyglądał nadchodzący sezon turystyczny w górach? O tym i o wielu innych sprawach związanych z gastronomią w wydaniu podhalańskim (ale nie tylko), porozmawiamy z Szymonem Styrczulą-Maśniakiem z Karczmy Polany, zlokalizowanej w Kościelisku koło Zakopanego. Na powtórkę rozmowy zaprasza Rafał Pasenik z H&R System szkolenia kelnerskie i menedżerskie oraz Rafał Krzycki z Horeca Business Club.

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.