Gościem w kolejnym odcinku z cyklu audycji pt. „Goście Horeca Radio” jest Paweł Wróblewski, współwłaściciel Restauracji Bagietka, w której wprowadził system turkusowego zarządzania. W tej audycji opowiadamy o tym dlaczego to zrobił, jak to zrobił i jakie to przyniosło wyniki.
Restauracja Bagietka znajduje się w Książenicach koło Grodziska Mazowieckiego. Specjalnością lokalu jest prawdziwa włoska pizza, smaczne makarony, dobra kawa i fantastyczne desery.
Partnerzy audycji:
![](https://www.horecabc.pl/wp-content/uploads/2018/10/Primulator-600x102.webp)
![](https://www.horecabc.pl/wp-content/uploads/2018/10/Zywiec-Zdroj-Logo.webp)
![](https://www.horecabc.pl/wp-content/uploads/2018/10/RedBullEnergyDrink-600x349.webp)
![](https://www.horecabc.pl/wp-content/uploads/2018/10/Sirocco-gold-logo.webp)