Goście Horeca Radio,odc.36 – Mateusz Czekierda – Kuchnia Śląska

0
1231

Gościem Horeca Radio jest Mateusz Czekierda – Szef Kuchni w warszawskiej restauracji Gruby Josek, który opowie o swojej karierze w Warszawie, a także zdradzi tajniki „Seksi Kuchni Śląskiej”. Zapraszamy do wysłuchania powtórki audycji!

„Gruby Josek to miejsce stworzone z miłości do syreniego grodu i jego tradycji. Nasze dania i wnętrza, przepełniają wspomnienia i tęsknota, ale także wyjątkowy charakter i jakość, które cechują warszawę i warszawiaków od pokoleń, dlatego też są fundamentem naszych działań! Podczas wizyty u Joska, nasi goście mogą poczuć się jak na starej warsiaskiej ulycy, i skosztować wyjątkowego klymatu miasta!” – czytamy na stronie restauracji.

 

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.