[Horeca TV] Odcinek 6 – Jak zwiększyć sprzedaż jedzenia i innych produktów restauracji?

0
1169

Dziś zapraszamy do obejrzenia szóstego odcinka z cyklu spotkań z udziałem Rafała Pasenika z H&R System oraz Rafała Krzyckiego z Horeca Business Club, w trakcie których rozmawiają o pomysłach na zwiększenie sprzedaży jedzenia na wynos w restauracjach. Zachęcamy do wzięcia udziału w pełnych warsztatach. Szczegóły poniżej.

Zapraszamy do wzięcia udziału w szkoleniu pt. „Algorytm skutecznej sprzedaży na wynos. Jak zwiększyć sprzedaż jedzenia i innych produktów restauracji”. To 5 godzinne warsztaty w formie on-line. Start szkolenia 30 listopada 2020.

Dzięki szkoleniu:

  • Poznasz sposoby jak optymalizować kanały sprzedaży i dzięki temu zwiększać przychody
  • Pozyskasz nowe pomysły promocji swojej oferty
  • Nauczysz się stosować skuteczne algorytmy sprzedażowe
  • Poznasz narzędzia związane z zasadami bezpieczeństwa Twoim i Twoich Gości podczas dowozów i wynosów
  • Rozwiniesz swoje umiejętności związane z reklamacjami i trudnymi sytuacjami

SZCZEGÓŁOWY PROGRAM I ZAPISY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.