Przez cały tydzień będziemy spotykać się z Państwem o godzinie 20. Codziennie będzie to inny temat spotkania, ale każdy związany z obecnie panująca sytuacją w branży HoReCa. Zachęcamy do zapoznania się z harmonogramem. Pytania można wysyłać na naszego maila [email protected]. Będzie można je zadać także podczas trwania poszczególnych audycji. Komentarze można dodawać na profilu Horeca Business Club Do zobaczenia!
- Poniedziałek 23.03: Czy zwolnienia pracowników w branży horeca jest jedynym rozwiązaniem w kryzysie?
Rafał Pasenik – H&R System
Leszek Ciosek – Kaizen Perfection
- Wtorek 24.03: Sprzedaż b2b w sytuacji, gdy cały biznes włączył pauzę
Blanka Retmańska-Man – Idea Profit
Kamil Maciąg – Hotel InBetween
- Środa 25.03: Restauratorzy vs koronawirus
Iwona Niemczewska – Restauracja Z drugiej strony lustra
Karol Okrasa – Restauracja Platter by Okrasa
- Czwartek 26.03: Hotelarze vs koronawirus
Anna Pestilenz – Hotel Szafir
Andrzej Burkiewicz – Hotel Warszawa w Augustowie
Krzysztof Jędrocha – Hotel Wyspiański w Krakowie
- Piątek 27.03: Jak na szybko zorganizować usługę dostaw jedzenia
Rafał Pasenik – H&R System
Maciej Podlaszewski – Restauracja Pierogarnie Podlaszewscy
Dodatkowo codziennie na naszym portalu i w socjal mediach będą pojawiały się zapowiedzi LIVE na konkretny dzień. Zachęcamy do śledzenia portalu Horeca Business Club.