Jak co roku do restauracji McDonald’s powrócił Burger Drwala

2
2728

Każdy ma swój sprawdzony sposób na zimę. Jedni z pierwszymi płatkami śniegu wyciągają narty, sanki czy łyżwy, by oddać się zimowym sportom. Inni zaszywają się pod kocem z ulubioną książką czy serialem. Natomiast goście McDonald’s co roku z niecierpliwością oczekują powrotu Burgera Drwala. Jak nic innego nasyci i rozgrzeje w jesienne chłody i zimowe mrozy. Czy można sobie wyobrazić lepszy początek zimy?

Burger Drwala – niezaprzeczalny klasyk. Składają się na niego ser topiony w panierce, soczysty kotlet wołowy, dwa plastry chrupiącego bekonu, krucha sałata, prażona cebulka serwowane w serowej bułce z dodatkiem sosów z przyprawami. W menu znajdziemy też dwie dodatkowe wersje klasycznego Burgera Drwala – Drwal na ostro z dodatkiem papryczek jalapeño i zielonego sosu tabasco oraz Drwal Podwójny z dodatkową porcją wołowego mięsa. Ta druga opcja zadowoli nawet najbardziej wygłodniałych gości restauracji.

Drwal z kurczakiem to kolejna wariacja na temat kultowego burgera. W tej odsłonie wyjątkowe wrażenia smakowe zapewnia kotlet z kurczaka.

W ofercie McDonald’s dostępny jest również Wege Burger Drwala z kotletem z soczewicy.

2 KOMENTARZE

  1. Jaki Drwal!? Jedną z najlepszych cech drwala był placek ziemniaczany, teraz to jest jakiś twaróg w panierce. W ogóle się smak nie trzyma kupy.

    • Pomylił Pan kanapkę Góralską z kanapką Drwal…Drwal był zawsze z serem a Góralska z plackiem ziemniaczanym. I ta druga zapewne w grudniu się pojawi.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.