Jak i dlaczego tworzyć cele?

0
1419

Przedstawiamy kolejny edukacyjny odcinek serii, w której Rafał Pasenik dzieli się swoją wiedzą w zakresie zarządzania. Tym razem rozmawiamy o celach, dlaczego warto je wyznaczać i jak to robić.

Jeśli w swoje restauracji czy hotelu nie macie wyznaczonych celów, to tak jakbyście grali w piłkę nożną bez bramek. Możecie mieć zgrany zespół, ale w sumie nikt nie wie do czego dążycie i prędzej czy później skazani będziecie na porażkę. Aby tego uniknąć należy zawsze stawiać sobie cele w biznesie, nie tylko chodzi o cele osobiste, ale również pracowników.

Ktoś powie, że głównym celem w biznesie jest zarabianie i do tego dążymy. Jednak warto sobie postawić pytanie ile chcemy zarabiać (oczywiście realnie) i jakie cele pośrednie należy zrealizować, aby osiągnąć ten główny. Zapraszamy Was na kolejny odcinek programu, w którym Rafał Pasenik z firmy H&R System opowiada właśnie o tym dlaczego trzeba wyznaczać cele i jak to robić prawidłowo.

Jeśli chcielibyście zobaczyć poprzednie odcinki oraz inne nasze programy, zapraszamy na nasz kanał Horeca TV

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.