Przedstawiamy kolejny edukacyjny odcinek serii, w której Rafał Pasenik dzieli się swoją wiedzą w zakresie zarządzania. Tym razem rozmawiamy o celach, dlaczego warto je wyznaczać i jak to robić.
Jeśli w swoje restauracji czy hotelu nie macie wyznaczonych celów, to tak jakbyście grali w piłkę nożną bez bramek. Możecie mieć zgrany zespół, ale w sumie nikt nie wie do czego dążycie i prędzej czy później skazani będziecie na porażkę. Aby tego uniknąć należy zawsze stawiać sobie cele w biznesie, nie tylko chodzi o cele osobiste, ale również pracowników.
Ktoś powie, że głównym celem w biznesie jest zarabianie i do tego dążymy. Jednak warto sobie postawić pytanie ile chcemy zarabiać (oczywiście realnie) i jakie cele pośrednie należy zrealizować, aby osiągnąć ten główny. Zapraszamy Was na kolejny odcinek programu, w którym Rafał Pasenik z firmy H&R System opowiada właśnie o tym dlaczego trzeba wyznaczać cele i jak to robić prawidłowo.
Jeśli chcielibyście zobaczyć poprzednie odcinki oraz inne nasze programy, zapraszamy na nasz kanał Horeca TV