Jak sprawić, by pracownicy chcieli z Tobą pracować?

0
1374
Podczas listopadowej konferencji Gastro Meeting Businesswoman Edition Mariola Monczak, szef kuchni w restauracji Pod Papugami, doradzi, co zrobić, aby pracownicy chcieli chętnie pracować z managerem restauracji czy szefem kuchni.

Mariola Monczak jest absolwentką Technikum Gastronomicznego przy Zespole Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu w zawodzie technik Technologii Żywienia (specjalizacja: żywienie zbiorowe). Doświadczenie zawodowe zdobywała od 2001 r. pracując w wrocławskiej restauracji „Pod Papugami” – najpierw jako młodszy kucharz i kucharz, potem jako zastępca szefa kuchni, aż po stanowisko szefa kuchni, które piastuje od 2013 r.

Na swoim koncie Monczak ma wiele osiągnięć zawodowych, m.in. udział w telewizyjnym show „Top Chef”, staż w Instytucie Paula Bocuse’a w Lyonie, I miejsce w ogólnopolskim konkursie „Kulinarny Rajd Mistrzów Haston City Hotel”, udział w finale kulinarnego Pucharu Polski 2013 oraz udział w licznych szkoleniach prowadzonych przez najlepszych szefów kuchni w Europie. Obecnie udziela się w akcjach społecznościowych dotyczących kuchni, gotowania i zdrowego żywienia. Najnowszym projektem, w który zaangażowała się wraz z kucharzami ze swojego miasta, jest współpraca z Wrocławską Szkołą Gastronomiczną.

Podczas jesiennej edycji konferencji Gastro Meeting 2018 Mariola Monczak wygłosi prezentację pt. „Jak sprawić, by pracownicy chcieli z Tobą pracować?”

Zapraszamy do zapoznania się z agendą wystąpień tegorocznych prelegentów na stronie internetowej konferencji Gastro Meeting Businesswoman Edition

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.