Jak stworzyć menu, które pasuje do naszej restauracji

0
1477
Często restauratorzy, managerowie restauracji odpowiedzialni za przygotowanie menu robią to w sposób intuicyjny. Nie edukują się w tym temacie, podpatrują konkurencje i często popełniają błędy (własne lub powielane), które powodują, że niepostrzeżenie „uciekają” pieniądze i/lub Goście ich restauracji. Przygotowanie odpowiedniego menu jest procesem i rządzi się własnymi regułami, które są zdefiniowane, opracowane i przetestowane a co najważniejsze działają. Podczas wiosennej edycji Gastro Meeting Maciej Podlaszewski podpowie jak podejść do menu procesowo oraz kompleksowo.

Maciej Podlaszewski – pracował kilka lat w międzynarodowej korporacji. Zajmował wiele stanowisk w branży HoReCa. Posiada kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu restauracji. Otwierał lub współtworzył różne koncepty z branży HoReCa. Obecnie współtworzy Akademię HoReCa.

Podczas wiosennej edycji konferencji Gastro Meeting 2019, Maciej Podlaszewski wygłosi prelekcję pt. „Jak stworzyć menu, które pasuje do naszej restauracji”.

Zapraszamy do zapoznania się z agendą wystąpień tegorocznych prelegentów na oficjalnej stronie internetowej konferencji Gastro Meeting 2019.

Obowiązuje zasada „kto pierwszy, ten lepszy”, zatem zachęcamy do błyskawicznej rezerwacji za pomocą platformy Evenea.


Istnieje możliwość odebrania darmowych wejściówek, wystarczy zgłosić kupca do formuły Business Seed Dating.

Poniżej kod QR do wydarzenia na Facebook-u

Gastro Meeting to cykliczna konferencja, podczas której eksperci i praktycy branży gastronomicznej mają okazję, by wymienić się wiedzą i doświadczeniem oraz dyskutować na ważne, zawodowe tematy. To również doskonała okazja do zdobycia nowych kontaktów biznesowych w ramach Business Speed Dating – ekspresowych spotkań restauratorów i dostawców produktów/usług dla branży HoReCa.

Jako organizator konferencji, zapewniamy uczestnikom dogodne warunki, by spotkania te były jak najbardziej efektywne i owocowały licznymi sukcesami zawodowymi.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.