„Przeszkoliliśmy kadrę pałacu z profesjonalnych zasad obsługi gości, gdzie praktykowaliśmy zasady podawania do stołu. Skupiliśmy się również na zasadach savoir-vivre oraz na szkoleniu ze sprzedaży sugestywnej. Bardzo cieszymy się, że mogliśmy brać udział w szkoleniu załogi jeszcze przed otwarciem obiektu. Jesteśmy przekonani, że Pałac Warlity będzie cieszył się dużą popularnością wśród społeczności lokalnej i ogólnopolskiej” – powiedzieli Adam Latek i Sebastian Hikała-Dobrzański.
W obiekcie znajduje się aktualnie 12 wysokiej klasy pokoi kategorii premium, natomiast do końca roku możliwość noclegowe rozszerzone będą o pływające moduły w jeziorze. W obiekcie znajduje się także sala kinowa, biblioteka, małe Spa, multifunkcyjny, panoramiczny pawilon nad jeziorem, a także ogród ziołowy, suszarnie grzybów i wędzarnia wraz z profesjonalnym piecem chlebowym.
Hotelowa gastronomia jest ukierunkowana na nowoczesną kuchnię regionalną z założeniami filozofii slow food, z własną manufakturą produktów regionalnych.
Więcej informacji na temat hotelowych szkoleń znajdziecie Państwo na stronach internetowych www.latekhotels.pl oraz www.4gastro.eu. Zapraszamy również do odwiedzenia witryny Pałacu Warlity.
4.5
5