Kelner Mistrzem Sprzedaży – Jak zwiększyć sprzedaż i zarabiać więcej tipów?

0
1287

Szkolenie „Kelner Mistrzem Sprzedaży” skierowane jest do osób, które chcą rozpoznawać i wyprzedać potrzeby swoich Gości, zwiększając ich satysfakcję z odwiedzin lokalu oraz swoje zarobki. Organizatorzy skupią się na oczekiwaniach Gości i  zdradzą opracowane  algorytmy sprzedażowe. Zapisz się na ten kurs i dowiedz się, jak powinna wyglądać skuteczna sprzedaż w gastronomii!

Polecanie i sugestywna sprzedaż, food pairing, rozpoznawanie potrzeb gości – to i wiele innych zagadnień poruszonych zostanie na szkoleniu 26 listopada w Zielonej Górze. Szkolenie organizuje H & R System.

W programie szkolenia m. in. o tym zostać doradcą kulinarnym dla swoich Gości. Czym jest sprzedaż i jaka jest rola komunikacji w procesie sprzedaży. Prowadzący szkolenie Rafał Pasenik przedstawi techniki zwiększające sprzedaż, nauczy jak wyprzedzać potrzeby gości, i pomoże poprawić warsztat kelnerski.

TU ZNAJDZIESZ SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

Rafał Pasenik jest właścicielem firmy H&R System. Od ponad 20 lat pracuje w branży HoReCa – zna jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomaga Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces Klientów, ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło. Współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników w branży HoReCa.

 

Obraz Peggy und Marco Lachmann-Anke z Pixabay

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.