Gościem Klubu Szefów Kuchni jest Monika Ignaciuk z firmy Ambasador 92, która w rozmowie z Rafałem Krzyckim i Jarosławem Walczykiem opowiada o tym, jak zmienił się rynek cukierniczy w Polsce i jak dużo pracy poświęca na edukację i rozwój cukierników.
Klub Szefów Kuchni to cykl audycji „Horeca Radio” prowadzony przez prezesa Fundacji o tej samej nazwie, a także właściciela i szefa kuchni warszawskiej restauracji Pink Lobster – Jarosława Walczyka oraz Rafała Krzyckiego. Gościem każdego wydania jest wybitny przedstawiciel sektora gastronomicznego, który wypowiada się na niebanalne tematy związane z branżą.
Partnerzy audycji:
![](https://www.horecabc.pl/wp-content/uploads/2018/10/Primulator-600x102.webp)
![](https://www.horecabc.pl/wp-content/uploads/2018/10/Zywiec-Zdroj-Logo.webp)