Klub Szefów Kuchni odc. 5 – Chłodnictwo i mrożenie w gastronomii (Horeca Radio)

0
1331

Gościem Jarka Walczyka i Rafała Krzyckiego jest Aleksandra Batko z firmy Fore. Living Solutions, z którą rozmawiają o roli chłodzenia w gastronomii. Zapraszamy do wysłuchania powtórki audycji!

Klub Szefów Kuchni to cykl audycji „Horeca Radio” prowadzony przez prezesa Fundacji o tej samej nazwie, a także właściciela i szefa kuchni warszawskiej restauracji Pink Lobster – Jarosława Walczyka oraz Rafała Krzyckiego. Gościem każdego wydania jest wybitny przedstawiciel sektora gastronomicznego, który wypowiada się na niebanalne tematy związane z branżą.

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.