Kolejna restauracja Berlin Doner Kebap otwarta

0
1799
Znana sieć restauracji z kebabem stawia na ciągły rozwój i 27 lutego otworzyła swój 48 lokal. Do połowy 2019 roku mają powstać jeszcze dwie restauracje Berlin Döner Kebap.

Firma zadebiutowała na polskim rynku w 1998 r. Zyskała popularność wśród klientów dzięki nowoczesnemu podejściu do tworzenia dań z mięsem oraz dostosowywaniu menu do potrzeb swoich gości. W swojej ofercie posiada kebaby sezonowe, dania slim, z mniejszą ilością kalorii, dania wegańskie oraz specjalny zestaw dla dzieci. Sieć cechuje korzystanie z najwyższej jakości produktów. Mięso, to 100% wołowina oraz kurczak wolny od GMO i antybiotyków. Codziennie krojone są świeże warzywa oraz tworzone sosy zrobione z własnej, unikalnej receptury.

„Od dłuższego czasu myśleliśmy o pojawieniu się w Gliwicach, zachowując naturalną ciągłość ekspansji, po otwarciu pierwszej restauracji w Zabrzu w Centrum M1. Tym bardziej cieszy, że pojawiliśmy się w tak dobrze rozpoznawalnym Centrum, jakim jest Forum.” – mówi Manager Marki, Bartosz Balcerzak.

Większość lokali znajduje się w północnej oraz centralnej części Polski, jednak tym razem firma postawiła na ekspansję Górnego Śląska. Zjeść w Berlin Döner Kebap można m.in. w kilku restauracjach w Warszawie, Łodzi, Krakowie, Poznaniu, Szczecinie i w Trójmieście.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.