Kolejny sieciowy lokal z wegańskimi Burgerami otwarty w Warszawie

0
1573
W minioną sobotę miała miejsce inauguracja kolejnego lokalu marki Krowarzywa. Nowa warszawska burgerownia umiejscowiona jest przy ul. Jana Pawła 41a, w Pasażu Muranów. To już dziesiąty lokal własny tej sieci.

Gastronomiczny koncept autorstwa Krzysztofa Bożka i Huberta Denisa rozwija się coraz prężniej. 23 czerwca do portfolio firmy dołączył czwarty lokal w centrum stolicy. Dla gości przygotowano ok. 20 miejsc siedzących na powierzchni ok. 46m2. Restauracja otwarta jest codziennie od 11:00 do 23:00.

W ofercie sieci Krowarzywa można znaleźć flagowe, wegańskie Burgery, Wrapy i Bowle, a także zdrowe owocowo-warzywne Smufi. Niedawno oferta poszerzyła się o wegańskie hot dogi, a ostatnim hitem jest wegański kebab. Na mniejszy głód idealne będą pieczone ziemniaczki lub frytki z batatów z różnymi sosami.

Burgerownia zaprasza nie tylko wegan i wegetarian, ale wszystkich, którzy chcą po prostu zjeść smacznie, szybko i zdrowo. Każda potrawa przygotowywana jest bowiem w oparciu o świeże i sezonowe składniki.

Obecnie Krowarzywa dysponuje dziesięcioma własnymi restauracjami na terenie Warszawy, Krakowa, Torunia, Gdańska, Rzeszowa, Wrocławia i Białegostoku, ale nadal trwają poszukiwania kolejnych lokalizacji i franczyzobiorców.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.