Od 10 maja krakowska restauracja Olimp w Bonarka City Center ponownie obsługuje swoich gości – już po kompleksowym remoncie i z odświeżonym wnętrzem zaprojektowanym według najnowszych trendów.
Najbardziej efektowną i widoczną na pierwszy rzut oka zmianą jest wprowadzenie otwartej kuchni, która umożliwia oczekującym na potrawę gościom obserwowanie całego procesu przygotowywania dań. Nowe, przestronne wnętrze restauracji istotnie ułatwi kucharzom pracę, zaś nowoczesny front z ergonomicznym ciągiem wydawczym znacząco przyśpieszy proces obsługi klienta.
W menu krakowskiej restauracji marki Olimp dominować będą dania na bazie sezonowych i lokalnych produktów. W związku z tym w eksponowanym miejscu umieszczono grill, na którym każdego dnia przygotowywane są warzywa, mięso oraz ryby. W karcie nie zabraknie również nowych propozycji kulinarnych, m.in. Penne z pesto na bazie rukoli, pietruszki i oliwy z oliwek.