KSKiR już jutro! Co to znaczy dobry produkt?

0
314
Fot.: Materiały prasowe Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów

Już jutro, 8 października, odbędzie się jedno z najważniejszych wydarzeń w polskiej gastronomii – Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów. To wyjątkowa okazja do spotkania z najlepszymi szefami kuchni, restauratorami oraz ekspertami z branży, aby porozmawiać o najnowszych trendach i wyzwaniach, z którymi mierzy się sektor gastronomiczny.

Nasz portal ma zaszczyt być partnerem tego prestiżowego wydarzenia. W ramach kongresu odbędą się liczne panele dyskusyjne, prelekcje oraz prezentacje innowacyjnych rozwiązań wspierających rozwój biznesów gastronomicznych w Polsce.

Szczególnie gorąco zapraszamy na debatę pt. „Co to znaczy dobry produkt? Jak nie zgubić smaku i znaleźć kompromis między jakością a ceną”, którą poprowadzi wydawca naszego portalu, Rafał Krzycki. W debacie wezmą udział wybitni specjaliści branżowi, którzy podzielą się swoimi doświadczeniami oraz praktycznymi wskazówkami:

  • Jarosław Walczyk – Prezes Fundacji Klub Szefów Kuchni, ceniony szef kuchni z wieloletnim doświadczeniem.
  • Jarosław Uściński – Szef kuchni, Prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Kucharzy i Cukierników, właściciel restauracji Moonsfera.
  • Paweł Salamon – Szef kuchni w Pałac Mierzęcin Wellness & Wine Resort, specjalista w pracy z lokalnymi produktami.
  • Marta Stańczak – Dyrektorka zarządzająca Sodexo Polska, ekspertka w zarządzaniu dużymi operacjami gastronomicznymi, w tym restauracjami pracowniczymi.

Dyskusja będzie koncentrować się na praktycznych aspektach wyboru produktów, zarządzania jakością oraz kompromisów między jakością a ceną – kluczowych elementach sukcesu w branży gastronomicznej. Ponadto uczestnicy będą mieli okazję poruszyć temat serwisu i jego roli w tworzeniu niezapomnianego doświadczenia dla gości.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to doskonała okazja do wymiany wiedzy, nawiązania nowych kontaktów oraz inspiracji do rozwoju. Zapraszamy serdecznie do udziału!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.