Marcowe nowości w restauracjach Pasibus 

0
1182

Pasibus sieć burgerowni znana z odważnego i oryginalnego łączenia smaków, wprowadza nowości do oferty, aby jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby gości. W restauracji prowadzonej we wrocławskiej galerii Wroclavia testowane jest nowe menu, a od 1 marca br. we wszystkich lokalach Pasibus dostępny będzie ceniony przez klientów burger miesiąca.

– Zbliża się wiosna, a to zawsze dobry czas na zmiany, wprowadzenie lekkości oraz świeżości do naszych propozycji. Dlatego też rozpoczęliśmy testy nowego menu w jednym z naszych wrocławskich lokali, które potrwają do połowy marca. Jeśli nasze propozycje zostaną dobrze przyjęte przez klientów, wprowadzimy je w pozostałych lokalach sieci Pasibus. W marcu powracamy również z burgerem miesiąca, który będzie dostępny we wszystkich naszych restauracjach  – mówi Jakub Aleksandrowicz, dyrektor marketingu Pasibusa.

W restauracji Pasibus Wroclavia trwa testowanie nowego menu. Wśród nowych pozycji znalazł się wegański burger Cebulion Vegan serwowany z autorskim kotletem wege, sałatą lodową, wegańskim majonezem, duszoną cebulą, ogórkiem kiszonym i sosem BBQ. Wzbogaca on ofertę burgerów dla wegan, w której – poza nowym Cebulion Vegan – jest dobrze znany Pasibrzuchom Standard Vegan. To jednak nie koniec dobrych wiadomości dla miłośników kuchni wegańskiej. Dostępna do tej pory w menu Pasi Sałatka z wędzonym tofu została zamieniona w menu testowym na Pasi Sałatkę z kurczakiem vege – to alternatywny wegetariański fit meal od Pasibusa. Do menu testowego dołączył również Biały Wilk, czyli chętnie wybierany burger sprzed kilku miesięcy. To propozycja w sam raz dla miłośników 100% wołowiny. Burger serwowany jest z sałatą lodową, białym sosem, duszoną cebulą, podwójnym boczkiem i świeżym tymiankiem.

Poza nowymi pozycjami w menu zespół Pasibusa testuje również nowe rozwiązanie, czyli możliwość zamiany wołowiny na panierowanego kurczaka w każdym burgerze. Dzięki niemu każdego z 11 burgerów dostępnych w menu Pasibusa można zjeść w wersji z: wołowiną, panierowanym kurczakiem, autorskim kotletem wege lub smażonym serem.

Wszystkie nowości dostępne będą do połowy marca br. tylko w restauracji Pasibus Wroclavia. W przypadku gdy zdobędą uznanie gości  zostaną wprowadzone w pozostałych lokalach sieci.

Natomiast 1 marca, po 5 miesiącach przerwy, we wszystkich lokalach Pasibus do oferty powróci burger miesiąca. Nazwę burgera tradycyjnie proponują fani Pasibusa na Facebooku, którzy już bardzo aktywnie włączyli się w wymyślanie nazwy dla nowej propozycji, która będzie dostępna w marcu. Skład nowego burgera to 100% wołowiny, majonez, rukola, autorska marmolada z figi, ser kozi, czerwone winogrona i orzeszki pinii. Pod jaką nazwą znajdzie się w menu Pasibusa, dowiemy się już wkrótce na profilu Facebook Pasibusa.

Ze względu na wprowadzone w Polsce restrykcje sanitarne w branży gastronomicznej lokale prowadzone pod marką Pasibus serwują dania tylko w opcji na wynos – po zamówieniu ich na miejscu lub przez telefon.

Obecnie działa 25 z 28 lokali marki Pasibus, które oferują zarówno odbiór dań na miejscu, jak i dostawę. Klienci mogą także składać zamówienia, korzystając z aplikacji i systemów zewnętrznych partnerów oraz własnej usługi Pasibusa – Pasi Dostawy, która jest dostępna na stronie pasidostawa.pl.

Więcej informacji: Pasibus.pl | www.pasidostawa.pl | Pasibus na Facebooku

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.