Marek Pruśniewski dyrektorem gastronomii w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

0
1297
Fot.: MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel poinformowało o nominacji Marka Pruśniewskiego na stanowisko Dyrektora Gastronomii.

Pruśniewski posiada 26-letnie doświadczenie w branży gastronomicznej, zdobywane w różnych obszarach HoReCa. Pracował na różnych stanowiskach, w tym jako Kierownik Restauracji, Kierownik Gastronomii, Dyrektor Marketingu, F&B Outlet Manager. Do miejsc, w których zdobywał doświadczenie, należą między innymi Warsaw Marriott Hotel, Centrum Finansowe Puławska, MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe.

Na nowym stanowisku, Pruśniewski będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Jego obowiązki obejmować będą realizację planów budżetowych, kontrolę kosztów i jakości usług, współtworzenie budżetu oraz nadzór nad jego realizacją w zakresie sprzedaży. Dodatkowo, będzie zarządzał zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, a także będzie odpowiedzialny za budowanie relacji z dostawcami i optymalizację polityki zakupowej firmy.

MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel to miejsce, które od lat jest miejscem spotkań biznesowych, konferencji i wydarzeń specjalnych.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.