Marek Soczewka szefem kuchni Sheraton Sopot

0
1148
Fot.: FB / Sheraton Sopot Hotel

Sheraton Sopot poinformował, że Marek Soczewka objął stanowisko Szefa Kuchni w hotelu. Marek Soczewka ma ponad 25-letnie doświadczenie w branży hotelarskiej, w tym 19 lat pracy w hotelach 5-gwiazdkowych.

Marek Soczewka dołączył do zespołu Sheraton Sopot jako Sous Chef w 2013 roku i przez lata wykazał się wysokim profesjonalizmem, zaangażowaniem i pasją. Jego umiejętności i wiedza będą nieocenione dla rozwoju kuchni hotelu i podnoszenia jakości oferowanych usług.

Na profilu hotelu możemy przeczytać:
Bardzo się cieszymy, że możemy podzielić się informacją o awansie Marek Soczewka na stanowisko Szefa Kuchni naszego hotelu.
Marek posiada ponad 25-letnie doświadczenie w branży hotelarskiej, w tym 19 lat przepracowanych w hotelach 5-gwiazdkowych. Dołączył do Sheraton Sopot jako Sous Chef w 2013 roku. Przez te lata Marek wykazał się ogromnym profesjonalizmem, zaangażowaniem i pasją. Marku jesteśmy szczęśliwi, że mamy Cię w zespole!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.