Marketing w gastronomii – odcinek 1 (audycja Horeca Radio)

4
1532
W premierowym odcinku cyklu audycji pt. „Marketing w gastronomii” Michał Nowakowski, właściciel agencji Appetite4 wskaże, jak zmienia się w Polsce rynek gastronomiczny i w jaki sposób wpływa to na trendy marketingowe.

Michał Nowakowski jest założycielem firmy Appetite4 specjalizującej się w marketingu dla branży HoReCa. Posiada 10-letnie doświadczenie operacyjne w tym sektorze. Jako perfekcjonista z ogromnymi wymaganiami względem siebie i innych kieruje wszystkimi aspektami działalności agencji, tak twórczymi, jak i organizacyjnymi. Przez potrzebę dostarczania sobie wciąż nowych bodźców, angażuje się w liczne projekty biznesowe, jest organizatorem Tattoo Konwent i właścicielem studia Zajawa Tattoo w Krakowie. Był współwłaścicielem portalu haveabite.in. Prywatnie jest DJ-em techno, kolekcjonerem winyli, miłośnikiem kotów i minimalistycznego wzornictwa.

Od listopada Michał Nowakowski współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Marketing w gastronomii”, w których porusza aktualne wątki marketingowe związane z prowadzeniem biznesu gastronomicznego.

Zapraszamy zatem do wysłuchania pierwszej audycji pt. „Trendy w gastronomii, które mają wpływ na marketing”.

„Chciałbym powiedzieć o takich trendach w gastronomii, które są nie tyle nowe, ale coraz bardziej zyskują na znaczeniu i kreują to, w jaki sposób powinni tworzyć swój biznes restauratorzy.”

Michał Nowakowski, właściciel agencji marketingowej Appetite4

Pobierz audycję w formacie MP3

Partnerzy audycji:

        

4 KOMENTARZE

  1. Wysłuchałem z największą przyjemnością. Tematy były mi podwójnie bliskie – od 12 lat właśnie moja żona jest tą 1 na 5 osób, która decyduje o wyborze lokalu z uwagi właśnie bycia weganką. Ten trend faktycznie jest zauważalny, jednak dotyczy dużych miast. Potrzeba jeszcze wiele pracy, aby został on zrozumiany i doceniony przez właścicieli hoteli (szczególnie tych butikowych, niesieciowych *** i ****) i restauracji w nich się znajdujących.

    Mam nadzieję, że tematy poruszane w audycji pomogą mi przebić się z przekazem w kilka decyzyjnych miejsc. Sam pracuję w hotelu ***, a dodatkowo zajmuję się fotografią kulinarną, więc tym bardziej dziękuję za Waszą rozmowę – przyda mi się w pracy.

    Pozdrawiam,
    Piotrek

    • Piotrek, dziękuję za miły komentarz! To fajne, że te nasze rozmowy się podobają. Przyszedł mi do głowy pomysł, jeśli zajmujesz się fotografią kulinarną, to może chciałbyś opublikować na łamach naszego portalu fotoreportaż kulinarny? Temat do dogadania. Daj znać, jeśli byłbyś zainteresowany [email protected]

      Pozdrawiam,
      Rafał

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.