Meksykańska uczta od Papa Diego w łódzkiej Manufakturze

0
1641

Od 26 lipca mieszkańcy Łodzi mogą spróbować kuchni meksykańskiej w nowej restauracji w Manufakturze. Pierwszy w tym mieście lokal Papa Diego serwuje pełne słońca, aromatyczne dania prosto z Meksyku: tacos, burrito, burrito bowle i nachosy. Goście odwiedzający łódzkie Papa Diego od dziś do wtorku, 30 lipca br. będą mogli skorzystać z wyjątkowej promocji.

Papa Diego zaprasza do swojego pierwszego lokalu w Łodzi, w którym serwuje meksykańskie specjały: tacos z kolorowymi salsami, nachosy z dodatkami oraz burrito lub burrito bowle w różnych wersjach smakowych. Osobom łaknącym ostrzejszych wrażeń Papa Diego poda salsy z wyciskających łzy pikantnych papryczek, których można spróbować wyłącznie po podpisaniu oświadczenia!

Od dnia otwarcia do wtorku, 30 lipca br. goście nowego lokalu będą mogli skorzystać z wyjątkowej promocji: zniżki -40% na całą ofertę.

Ponadto, w Papa Diego smakosze kuchni meksykańskiej codziennie znajdą dla siebie atrakcyjną promocję: w poniedziałki małe nachosy za 50% ceny do dużego burrito, we wtorki cztery tacos w cenie trzech, w środy duże burrito w cenie małego, w czwartki bezpłatną lemoniadę mango do trzech tacos, w piątek tańszy zestaw (do znalezienia na Facebooku), a w weekendy tańsze obiady dla dzieci przy zakupie normalnych dań. Dodatkowo, codziennie przez całe wakacje uczniowie i studenci mogą skorzystać ze zniżki -20% na całą ofertę.

Papa Diego w Manufakturze w Łodzi znajduje się w strefie restauracyjnej na 1. poziomie galerii. To 14 lokal tej sieci – dotychczas otwarto restauracje w Gdańsku (Forum Gdańsk i Galeria Bałtycka), Katowicach (Galeria Libero i Galeria Katowicka), Opolu (CH Karolinka i CH Solaris), Poznaniu (Posnania), Pruszkowie (Nowa Stacja Pruszków), Warszawie (Centrum Praskie Koneser, Galeria Młociny, Blue City, Sadyba Best Mall) i Wołominie (Galeria Wołomin).

Papa Diego to pierwsza marka stworzona przez Foodio Concepts – firmę założoną przez spółkę Helios z Grupy Agora, operatora największej w Polsce sieci multipleksów oraz jej partnerów biznesowych – Piotra Grajewskiego i Piotra Komóra, doświadczonych managerów z branży restauracyjnej.

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.