Menedżer Gastronomii Liderem Zespołu

0
1378

Motywacja w pracy pozwala osiągać wyznaczone cele, pracować z pasją i uśmiechem, rozwijać się, działać. Jak sprawić, by zespół był zawsze zmotywowany? Jak zarządzać czasem, by wykorzystać go efektywnie i nie zmarnować potencjału pracowników? To szkolenie sprawi, że spojrzysz inaczej na dotychczasową pracę zespołu i zostaniesz jego prawdziwym liderem!

  • Dowiesz jak motywować siebie i innych
  • Otrzymasz narzędzia służące lepszemu zarządzaniu czasem
  • Nauczysz się inspiracji i różnych form motywacji swojego zespołu

Prowadzący szkolenie Rafał Pasenik przedstawi techniki motywowania siebie i innych. Uczestnicy otrzymają narzędzie służące lepszemu zarządzaniu czasem. Będzie można poszukać inspiracji i różnych form motywacji zespołu.

TU ZNAJDZIESZ SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

Rafał Pasenik jest właścicielem firmy H&R System. Od ponad 20 lat pracuje w branży HoReCa – zna jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomaga Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces Klientów, ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło. Współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników w branży HoReCa.

 

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.