Łódzkie centrum handlowo-rozrywkowe z bogatszą ofertą gastronomiczną

0
1500
Zlokalizowana w bliskim sąsiedztwie kampusu Politechniki Łódzkiej i Expo-Łódź wielofunkcyjna Sukcesja wzbogaciła ofertę gastronomiczną o restaurację Five. Nowy lokal zajął prawie 800 m2 na parterze i poziomie -1. W ciepłych miesiącach do dyspozycji klientów będzie też zewnętrzny taras o powierzchni ponad 80 m2.

Five to nowa marka na łódzkim rynku, specjalizująca się przede wszystkim w kuchni włoskiej. Restauracja oferuje m.in. szeroki wybór pizzy, makarony, sałatki i autorskie dania szefa kuchni, którym jest rodowity Włoch. W menu znajdują się też burgery. Atutem lokalu jest przestronne i nowocześnie zaaranżowane wnętrze.

O dwa punkty – bar Sushi GO i naleśnikarnię Golden Crepes – powiększyła się w ostatnich miesiącach także strefa food court na poziomie 1. Oprócz lokali międzynarodowych sieci, jak McDonald’s, KFC, Burger King, czy Subway, działa w niej również m.in. Rajskie Jadło, serwujące dania tradycyjnej kuchni polskiej. Poza food courtem funkcjonują popularne kawiarnie: Starbucks Coffee, Grycan, Coffee to Go, czy Chude Ciacho z dietetycznymi ciastami i deserami.

„Sukcesywnie uatrakcyjniamy ofertę kulinarną, dając klientom coraz większy wybór. Dzięki różnorodności formatów gastronomicznych Sukcesja jest dobrym miejscem zarówno na szybki posiłek, jak i na spotkanie biznesowe czy ze znajomymi” – mówi Andrzej Dratwicki, prezes REM Sukcesja, spółki zarządzającej Centrum.

Sukcesja powstała blisko ścisłego centrum Łodzi, w sąsiedztwie Expo Łódź, Akademickiego Centrum Sportowo-Dydaktycznego PŁ i nowych osiedli mieszkaniowych. Na ponad 128 tys. m2 powierzchni całkowitej i około 45 tys. m2 powierzchni najmu mieszczą się pasaż handlowy ze strefą food court i część rozrywkowa, m.in. z najnowocześniejszym w Łodzi 9-salowym kinem Helios. Klienci mają do dyspozycji dwupoziomowy parking na ponad tysiąc miejsc. Inwestorem jest spółka Fabryka Biznesu.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.