Kariera Bułki w branży hotelarskiej rozpoczęła się przed osiemnastoma laty w hotelu Start, gdzie pracował na stanowisku recepcjonisty. W 2003 r. postanowił związać się z siecią Hotel System, gdzie również zaczynał od recepcji, by później objąć stanowisko kierownika hotelu.
Następne lata to już zarządzanie hotelami Old Time w Krakowie i Poziom 511 Design Hotel* & SPA (2011-2013). Kolejnym szczeblem w bogatej karierze Bułki było wspomniane Uzdrowisko Ustroń S.A. (jedno z największych uzdrowisk w Europie – przyp. red.), w którym piastował stanowisko dyrektora bazy noclegowej oraz dyrektora hotelu Wilga.
Sieć ZR Hotele i Restauracje w Zabytkach posiada w swoim portfolio Dwór w Tomaszowicach wraz zabudowaniami folwarcznymi aranżowanymi na hotel, hotel Wolski, restaurację Spichlerz z XIX w., restaurację “U Ziyada” mieszczącą się w Zamku Przegorzały (który docelowo ma zostać przekształcony w pięciogwiazdkowy hotel), Pałac w Bobrku oraz Wyspę Biskupią w Karlinie, które są w trakcie prac remontowo-budowlanych.