Debiut nowego konceptu kulinarnego Patryka Dziamskiego

0
2010
W najbliższą sobotę od godz. 13 nastąpi oficjalne otwarcie nowego konceptu gastronomicznego autorstwa Patryka Dziamskiego. Restauracja Aroma, zgodnie ze swoją nazwą, ma zachwycić gości wyjątkowymi zapachami oraz klimatem.

Restauracja zlokalizowana przy ul. Golęcińskiej 16 w Poznaniu to autorski projekt znanego z 4. edycji programu Top Chef kucharza. Managerem gastronomii została mianowana Anita Matusiak, która wraz z Patrykiem Dziamskim zatroszczy się o odpowiednią atmosferę, klimat i komfort gości w Aromie. Prywatnie oboje są parą, a Matusiak od lat współpracuje przy tworzeniu Dziamski Concept Rest Group.

Elementem charakterystycznym mają być obecne w lokalu każdego dnia świeże kwiaty. W menu znajdą się natomiast głównie lunche i obiady, jak również napoje i kawa. Pierwsze degustacje już dziś od godziny 13.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.