Karol Szafraniec, współwłaściciel restauracji Zachodni Brzeg w Warszawie, poinformował, że 3 marca odbędzie się pre-opening nowego projektu gastronomicznego.
Pre-opening KōHANA rum bar & kitchen odbędzie się już w najbliższy piątek w budynku The Tides nad Wisłą przy ulicy Wioślarskiej 10. To nowy projekt, który powstał poprzez połączenie restauracji Zachodni Brzeg i Rum baru. Oba lokale będą działały osobno, ale goście będą mogli łatwo przenosić się między nimi, gdyż ściana działowa została wyburzona.
W marcu zaplanowano otwarcie muzyczno-barowe w każdy piątek i sobotę od godziny 19:00. Natomiast już od kwietnia, KōHANA ruszy pełną parą z bogatą kartą dań, która będzie dostępna przez 7 dni w tygodniu.
To nie wszystko! W KōHANA rum bar & kitchen znajdzie się również szeroki wybór rumów z różnych zakątków świata. Na półkach pojawią się rumy z Barbadosu, Bahamów, Fidżi, Japonii, Belize, Jamajki i wielu innych ciekawych miejsc.