Tacos, burrito i nachosy to tylko niektóre z meksykańskich przysmaków, których już od wtorku, 3 grudnia mogą spróbować goście odwiedzający najnowszy lokal Papa Diego. Sieć zaprasza do swojego pierwszego lokalu w Gdyni zlokalizowanego w centrum handlowym Riviera.
Papa Diego zaprasza na meksykańskie specjały: tacos z kolorowymi salsami, nachosy z dodatkami oraz burrito lub burrito bowle w różnych wersjach smakowych. Goście gotowi na ostrzejsze wrażenia mogą po podpisaniu oświadczenia spróbować naprawdę pikantnych sals z wyciskających łzy papryczek. Na fanów słodyczy czekają ciepłe churrosy z sosem czekoladowym.
Z okazji otwarcia Papa Diego przygotował wyjątkową promocję dla gości odwiedzających nowy lokal w pierwszym dniu działania – zniżkę 40% na wszystkie pozycje z menu. Ponadto codziennie będzie można także skorzystać ze standardowych promocji sieci, m.in. innej zniżki w każdy piątek, tańszych obiadów dla dzieci przy zakupie normalnych dań w weekendy czy zniżki dla uczniów i studentów na całą ofertę.
Papa Diego to koncept tworzony przez firmę Foodio Concepts założoną przez managerów z branży restauracyjnej Piotra Grajewskiego i Piotra Komóra wraz ze spółką Helios, do której należy największa sieć multipleksów w Polsce. Lokale Papa Diego działają m.in. w Gdańsku, Katowicach, Opolu, Poznaniu i Warszawie.