Pasibus otwiera jedenasty lokal we Wrocławiu

0
1194
Fot.: Pasibus

Nowa restauracja kultowej burgerowni Pasibus to 24. lokal marki i już 11. w jej rodzinnym Wrocławiu, a jednocześnie pierwszy w północnej części miasta. Z okazji otwarcia, które odbyło się w piątek, 1 października br., Pasibus przygotował specjalną promocję dla wrocławskich pasibrzuchów.

Pasibus słynie, już nie tylko we Wrocławiu, ale w całej Polsce, z burgerów z ręcznie mieloną wołowiną o wyrazistym smaku oraz odważnymi połączeniami dodatków. Na gości odwiedzających nowy lokal marki będzie czekać klasyczne menu sieci, w tym m.in. Bebek Junior z wołowiną, różowym sosem, sałatą lodową, autorskim sosem BBQ, serem cheddar, grillowanym boczkiem i cebulą czy Chorizard z wołowiną, różowym sosem oraz rukolą, pastą z suszonych pomidorów i żurawiny, serem cheddar, grillowanym chorizo i grillowaną pieczarką. Natomiast dla miłośników kuchni roślinnej Pasibus przygotował Standard Vegan, który podawany jest w bułce pszennej z autorskim kotletem warzywnym z wegańskimi wersjami majonezu oraz sera cheddar. Dla większych głodomorów w ofercie Pasibusa jest również Giga Box – składający się z aż 6 wybranych burgerów Wypasik.

Wszystkie burgery będą dostępne w wersji “L” i “XL”. Można w nich bezpłatnie wymienić kotleta mięsnego na kotleta wege (całkowicie wegetariańskiego, smażonego osobno), smażony ser przygotowany według autorskiej receptury lub kurczaka. W menu jak zawsze są również Pasi Frytki, Pasi Bataty, Pasi Lemoniada, genialne kulki serowe, serwowane w wersji klasycznej i na ostro, a także autorskie sosy.

Z okazji otwarcia nowej restauracji Pasibus przygotował dla Wrocławian odwiedzających lokal w CH Korona specjalną ofertę. Od 1 do 4 października br. wszystkie burgery w wersji “L” będą kosztować 19 zł, a te w wersji “XL” 22 zł. Ponadto pierwsze 10 osób, które odwiedzą nowy lokal będzie mogło liczyć na niespodzianki od sieci. Dodatkowo, przy okazji otwarcia do menu restauracji w całej Polsce wraca na cały październik uwielbiany przez fanów Pasibusa burger miesiąca – KUREK z autorskim sosem kurkowym oraz serem kozim.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.