Pasibus to już legenda wśród smakoszy burgerów, którzy doceniają świeżość składników, autorskie receptury i pomysłowe połączenia smakowe. Wyjątkowych burgerów Pasibusa można spróbować w drugim lokalu sieci w Warszawie – w otwartej właśnie Galerii Młociny. To pierwszy Pasibus stworzony we współpracy ze spółką Helios.
Wszystkie burgery Pasibusa są robione w 100% z wołowiny – mięso jest mielone i doprawiane ręcznie, a jego wyrazisty smak to jeden ze znaków rozpoznawczych marki. Goście odwiedzający nowy lokal Pasibusa w Galerii Młociny będą mogli spróbować m.in. kultowych burgerów: klasycznego Włoskiego Pastucha z dodatkiem rukoli, parmezanu i grillowanego boczku, Bebka Juniora z autorskim sosem BBQ, ostrego Gonzalesa z nachosami czy Awokadusa z domowym guacamole. W menu burgerowni można znaleźć także Pasi sałatki, zestawy dla dzieci (Pasi Kids), dodatki (m.in. frytki i kulki serowe) oraz napoje (m.in. Pasi Lemoniada) i alkohole (m.in. własną markę piwa). Co miesiąc w karcie pojawia się także zupełnie nowa propozycja – Burger Miesiąca, któremu nazwę nadają fani marki.
Pasibus jest obecny w kilkunastu lokalizacjach w całym kraju, m.in. we Wrocławiu, w Gdańsku, Poznaniu, Łodzi i w Warszawie (Złote Tarasy). Drugi stołeczny lokal Pasibusa znajduje się na poziomie +2 Galerii Młociny – w Hali Hutnik, części strefy restauracyjnej Spotkania i Dania. To pierwszy Pasibus stworzony wraz z Heliosem, operatorem największej sieci kin w Polsce. W ramach tej współpracy planowane jest otwarcie ok. 40 lokali Pasibus.