Pasibus serwuje kultowe burgery w warszawskiej Galerii Młociny

0
1566

Pasibus to już legenda wśród smakoszy burgerów, którzy doceniają świeżość składników, autorskie receptury i pomysłowe połączenia smakowe. Wyjątkowych burgerów Pasibusa można spróbować w drugim lokalu sieci w Warszawie – w otwartej właśnie Galerii Młociny. To pierwszy Pasibus stworzony we współpracy ze spółką Helios.

Wszystkie burgery Pasibusa są robione w 100% z wołowiny – mięso jest mielone i doprawiane ręcznie, a jego wyrazisty smak to jeden ze znaków rozpoznawczych marki. Goście odwiedzający nowy lokal Pasibusa w Galerii Młociny będą mogli spróbować m.in. kultowych burgerów: klasycznego Włoskiego Pastucha z dodatkiem rukoli, parmezanu i grillowanego boczku, Bebka Juniora z autorskim sosem BBQ, ostrego Gonzalesa z nachosami czy Awokadusa z domowym guacamole. W menu burgerowni można znaleźć także Pasi sałatki, zestawy dla dzieci (Pasi Kids), dodatki (m.in. frytki i kulki serowe) oraz napoje (m.in. Pasi Lemoniada) i alkohole (m.in. własną markę piwa). Co miesiąc w karcie pojawia się także zupełnie nowa propozycja – Burger Miesiąca, któremu nazwę nadają fani marki.

Pasibus jest obecny w kilkunastu lokalizacjach w całym kraju, m.in. we Wrocławiu, w Gdańsku, Poznaniu, Łodzi i w Warszawie (Złote Tarasy). Drugi stołeczny lokal Pasibusa znajduje się na poziomie +2 Galerii Młociny – w Hali Hutnik, części strefy restauracyjnej Spotkania i Dania. To pierwszy Pasibus stworzony wraz z Heliosem, operatorem największej sieci kin w Polsce. W ramach tej współpracy planowane jest otwarcie ok. 40 lokali Pasibus.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.