To właśnie we Wrocławiu narodziła się ta sieć burgerowni, która zaczęła podbój kraju od jednego foodtrucka. Najnowszy lokal marki Pasibus działa od piątku, 22 listopada w centrum handlowym Magnolia Park. To lokalizacja, na którą od dawna czekali wrocławscy fani marki!
Znakiem rozpoznawczym Pasibusa są burgery z ręcznie mieloną wołowiną o wyrazistym smaku oraz odważnymi połączeniami dodatków. Mieszkańcy Wrocławia będą mogli od dziś próbować ich również w nowej lokalizacji – w strefie restauracyjnej na poziomie 1. centrum handlowego Magnolia Park.
Na gości odwiedzających nowy lokal Pasibusa czekają m.in.: klasyczny Włoski Pastuch z dodatkiem rukoli, parmezanu i grillowanego boczku, Bebek Junior z autorskim sosem BBQ, ostry Gonzales z nachosami czy Awokadus z domowym guacamole. W menu burgerowni można znaleźć także Pasi sałatki, zestawy dla dzieci (Pasi Kids), dodatki (m.in. frytki i kulki serowe) oraz napoje (m.in. Pasi Lemoniada) i alkohole (m.in. własną markę piwa). Co miesiąc w karcie pojawia się również zupełnie nowa propozycja – Burger Miesiąca, któremu nazwę nadają fani marki.
Otwarciu nowego lokalu towarzyszy promocja: przez pierwszy weekend działania restauracja w Magnolia Park zaprasza na cztery burgery (Włoski Pastuch, Gonzales, Awokadus i Bebek Junior) w promocyjnej cenie 13 zł. Na fanów marki czeka również konkurs, w którym będzie można wygrać burgery.
Burgerownie Pasibus są obecne m.in. w Warszawie, Łodzi, Gdańsku, Katowicach i Poznaniu. Najnowsza restauracja we Wrocławiu to 21. lokal tej sieci. Stworzyła go spółka Food For Nation.
Od początku 2019 roku kolejne lokale pod marką Pasibus otwiera również spółka Step Inside z grupy Helios, która jest operatorem największej sieci kin w Polsce. W ramach tej współpracy planowane jest otwarcie ok. 40 lokali Pasibus.