Polska od kuchni (Horeca Radio)

0
1223
Przypominamy audycję pt. „Relacje, wydarzenia” w której Waldemar Piórek, prezes zarządu firmy WIP, organizator i pomysłodawca akcji rekomendującej gastronomią POLSKA OD KUCHNI, gdzie nagrodą są Złote Widelce, opowiada o tym konkursie i benefitach jakie płyną do restauratorów, którzy biorą w nim udział


Celem akcji „Polska od Kuchni” jest zarekomendowanie najlepszych restauracji, przedstawienie gastronomii jako produktu turystycznego miasta czy regionu, wytyczenie gastronomicznych tras w mieście, przekierowanie strumienia konsumentów do miejsc o sprawdzonej renomie – do restauracji nagrodzonych Złotym Widelcem, promowanie i wykreowanie potraw regionalnych, prezentacja kuchni z różnych regionów świata.

Informacja na temat Akcji „Polska od Kuchni” wraz z listą zwycięskich restauracji co roku jest umieszczana na stronach internetowych patronów medialnych konkursu, stronie konkursowej oraz w social mediach.

Partnerzy audycji:

        

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.