Projekt 44 – restauracja przy Złotej w Warszawie przyjęła pierwszych gości!

0
2959

Wczoraj, 4 września w apartamentowcu przy ul. Złotej 44 otworzyła się kolejna restauracja restauratora Józefa Krawczyka – Projekt 44. Drzwi zostały otwarte o godz. 7:30 i od rana goście mogli zamawiać dania z autorskiej karty szefa kuchni Marcina Molika.

Przez cały dzień różne dania z menu cieszyły się popularnością. Na początku śniadania, potem lunch, który składa się z trzech dań – deser jest w cenie lunchu  i dania z karty głównej. Goście chwalili burgera wołowego z sosem Mc Molik, pierś z kaczki czy sałatkę z okoniem. Dużym zainteresowaniem cieszył się tatar wołowy i bulion z baraniną. Goście, którzy próbowali deserów autorstwa Artura Jajecznika nie wyłonili zwycięzcy spośród trzech propozycji w karcie, wszystkie były równie pyszne. Nie można oczywiście nie wspomnieć o oryginalnych i jedynych w swoim rodzaju koktajlach z lodem w przeróżnych kształtach. Wyobraźnia i smak szefa baru Łukasza Dębowskiego to połączenie, z którego powstają niebanalne i jedyne w swoim rodzaju koktajle.

Restauracja otwarta jest od poniedziałku do czwartku w godz. 7:30 – 23:00, w piątek od godz. 7:30 do 24:00, a w sobotę i niedzielę w godz. 7:30 – 24:00

 

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.