Projekt 44 – restauracja przy Złotej w Warszawie przyjęła pierwszych gości!

0
3005

Wczoraj, 4 września w apartamentowcu przy ul. Złotej 44 otworzyła się kolejna restauracja restauratora Józefa Krawczyka – Projekt 44. Drzwi zostały otwarte o godz. 7:30 i od rana goście mogli zamawiać dania z autorskiej karty szefa kuchni Marcina Molika.

Przez cały dzień różne dania z menu cieszyły się popularnością. Na początku śniadania, potem lunch, który składa się z trzech dań – deser jest w cenie lunchu  i dania z karty głównej. Goście chwalili burgera wołowego z sosem Mc Molik, pierś z kaczki czy sałatkę z okoniem. Dużym zainteresowaniem cieszył się tatar wołowy i bulion z baraniną. Goście, którzy próbowali deserów autorstwa Artura Jajecznika nie wyłonili zwycięzcy spośród trzech propozycji w karcie, wszystkie były równie pyszne. Nie można oczywiście nie wspomnieć o oryginalnych i jedynych w swoim rodzaju koktajlach z lodem w przeróżnych kształtach. Wyobraźnia i smak szefa baru Łukasza Dębowskiego to połączenie, z którego powstają niebanalne i jedyne w swoim rodzaju koktajle.

Restauracja otwarta jest od poniedziałku do czwartku w godz. 7:30 – 23:00, w piątek od godz. 7:30 do 24:00, a w sobotę i niedzielę w godz. 7:30 – 24:00

 

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.