Relacje, wydarzenia odc. 14 – GastroMeeting 20 maja 2019 – Jak zwolnić pracownika -case study (Horeca Radio)

0
1154

Zapraszamy do wysłuchania kolejnej prezentacji z konferencji Gastro Meeting, która odbyła się 20 maja w Airport Hotel Okęcie. Mikołaj Ostrowski z kancelarii OWIW Legal zajął się tematem zatrudniania i zwalniania pracowników. Czy warto zwalniać pracownika, czyli ile kosztują firmę nieudane rekrutacje? Pracownik a zleceniobiorca – różne obowiązki i różne prawa. Jak zwolnić bezpiecznie pracownika? Co zrobić, aby nie spotkać się w sądzie?

 

ZAPRASZAMY DO OBEJRZENIA PREZENTACJI MIKOŁAJA OSTROWSKIEGO!!!

 

Mikołaj Ostrowski jest absolwentem prawa na Uniwersytecie Warszawskim. Aplikację sądową ukończył w stołecznym Sądzie Apelacyjnym, natomiast adwokacką w Okręgowej Radzie Adwokackiej w Warszawie. Od przeszło dziesięciu lat doradza przedsiębiorcom. Doświadczenie zawodowe zdobywał w renomowanej warszawskiej kancelarii Michałowski Stefański, gdzie uczestniczył w poważnych projektach biznesowych. W 2014 roku spełnił swoje marzenie – założył własną kancelarię OWIW Legal, w której zajmuje się sporami sądowymi, prawem umów, regulaminami oraz kwestiami podatkowymi. Od listopada br. współprowadzi również w Horeca Radio cykl audycji pt. „Prawo w branży Horeca”, w których doradza hotelarzom i gastronomom w zagadnieniach prawnych.

 

A jesienią, 5 listopada kolejna edycja Gastro Meeting.

Zachęcamy do śledzenia wydarzenia na Facebooku. Tam będziemy na bieżąco informować o poszczególnych punktach programu konferencji. 

 

Partnerzy audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.