Relacje, wydarzenia odc. 25- Jak w mądry sposób odpowiadać na zmieniające się potrzeby gości restauracji (Horeca Radio)

0
1077

Zapraszamy na kolejny odcinek relacji z wiosennej konferencji Gastro Meeting. Tym razem przedstawiciele kampanii Roślinniejemy opowiadają o tym, jak zmieniają się trendy i dlaczego należy za nimi podążać, aby z jednej strony dbać o swoje zyski, ale i o wizerunek hotelu.

Celem kampanii RoślinnieJemy jest wsparcie producentów żywności, sieci handlowych, właścicieli restauracji we wprowadzaniu oraz promowaniu roślinnych produktów i dań. Swoje działania Roślinniejemy opiera na badaniach rynku, społecznych ankietach oraz rzetelnej wiedzy z zakresu kuchni roślinnej i najnowszych światowych trendów. W ramach kampanii Roślinniejemy prowadzona jest także akcja “Roślinne poniedziałki” inspirowana ogólnoświatowym “Meatless Mondays”, której celem jest zachęcenie odbiorców do ograniczenia spożycia produktów odzwierzęcych raz w tygodniu.

5 listopada odbędzie się VI edycja konferencji Gastro Meeting. Tego dnia w Airport Hotel Okęcie spotkają się restauratorzy z całej Polski, którzy będą wymieniać się wiedzą, doświadczeniem i zdobywać cenne kontakty biznesowe. Warto zapisać tę datę w kalendarzu i kupić bilety już dziś w najniższej cenie!

 

Zachęcamy do śledzenia wydarzenia na Facebooku. Tam będziemy na bieżąco informować o poszczególnych punktach programu konferencji. 

Partnerzy audycji:

   
 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.