Relacje, wydarzenia – Roślinna Kolacja (Horeca Radio)

0
1410
11 marca w warszawskim Food Lab Studio odbyła się kolacja inaugurująca projekty Chefs For Change, Vegan Challenge, Roślinne Poniedziałki oraz Dobrze Jemy. Wszystkie projekty mają promować zdrowie odżywianie i kuchnie roślinną. W projekty zaangażowani są m.in. Marysia Przybyszewska, Grzegorz Łapanowski, Marcin Popielarz czy Tomasz Olewski. Posłuchajcie co tam się działo! Zapraszamy do wysłuchania kolejnej audycji pt. „Relacje, wydarzenia”.


Inauguracyjna kolacja dla 60 gości przygotowana została przez ambasadorów kampanii RoślinnieJemy: Grzegorza Łapanowskiego, Marcina Popielarza, Marię Przybyszewską i Tomasza Olewskiego. Pomagali im uczestnicy programu MasterChef Junior, a wydarzenie poprzedzały warsztaty kuchni roślinnej.

Dochód zostanie przeznaczony na działalność Stowarzyszenia Otwarte Klatki, walczącego o prawa zwierząt hodowlanych.

Partnerzy audycji:

        

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.