Relacje,wydarzenia odc. 19 – Gastro Meeting – Szymon Milonas – Zarządzanie talentami w gastronomii (Horeca Radio)

0
1186

Zapraszamy do wysłuchania kolejnej prezentacji z konferencji Gastro Meeting, która odbyła się 20 maja w Airport Hotel Okęcie. Szymon Milonas opowie o zarządzaniu talentami w gastronomii. Jakie korzyści dla pracodawcy niosą utalentowani pracownicy? Czy być może mogą przysporzyć zmartwień? Czy warto inwestować w talenty?

 

Szymon Milonas – kiedyś szef praktyki Zarządzania Talentami w jednej z najwięszych firm doradczych na świecie, wykładowca akademicki, a dziś członek zarządu Stowarzyszenia Sommelierów i importer wina pracujący z restauracjami. Na co dzień nauczyciel szkoleń winiarskich Wine and Spirit Education Trust i importer wina z doświadczeniem restauracyjnym w USA.

A jesienią, 5 listopada kolejna edycja Gastro Meeting.

Zachęcamy do śledzenia wydarzenia na Facebooku. Tam będziemy na bieżąco informować o poszczególnych punktach programu konferencji. 

 

Partnerzy audycji:

   
 

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.