Restauracja Four to nowe miejsce na mapie Krakowa. W zacisznej uliczce, w samym sercu miasta, zespół młodych, życzliwych i energicznych ludzi dba o nienaganną obsługę i zadowolenie gości. Szef Kuchni, Wit Wojas, doskonalił swe umiejętności w słynnej Akademii Kulinarnej Kurta Schellera. To tam nauczył się, jak łączyć tradycję i nowoczesność, aby z pasją komponować nietuzinkowe dania.
Najwyższej jakości produkty, starannie dopracowane receptury – w Restauracji Four wiedzą, jak korzystając z bogactw pór roku i czerpiąc z tradycji kuchni europejskiej i narodowej, zapewnić podniebieniom Gości niezapomniane doznania. Smak kompozycji kulinarnych doskonale podkreślają starannie dobrane wina, a profesjonalna obsługa i elegancki, stonowany wystrój zapewniają przyjemnie spędzone chwile.
Restauracja Four jest częścią Hotelu Grand Ascot – butikowego obiektu o najwyższym standardzie. Dzięki mariażowi historycznej, odnowionej kamienicy z nowym budynkiem, krakowski obiekt łączy w sobie elegancję z nowoczesnością. Gustownie zaaranżowane wnętrza i wygodne pokoje zapewniają Gościom komfortowy wypoczynek. W wolnym czasie mogą oni odprężyć się, korzystając z sauny lub świetnie wyposażonej sali fitness.
Więcej informacji znajdą Państwo na oficjalnej stronie internetowej Hotelu Grand Ascot.