Rodzinna sieć franczyzowa wkracza do kolejnego miasta

0
1665
Shrimp House jest pierwszą na Starym Kontynencie siecią barów krewetkowych. Pomysł na nowatorski biznes gastronomiczny zrodził się u właścicieli w wyniku fascynacji bogactwami morza. Na pozytywny nastrój przybywających gości wpływa także stylowa aranżacja wnętrz utrzymana w nadmorskim klimacie.

W Łodzi otwarto właśnie kolejną restaurację zyskującej coraz większą popularność sieci Shrimp House. To drugi krewetkowy bar pod tym szyldem przy ul. Piotrkowskiej. Rodzinna sieć posiada już swoje lokale w największych polskich miastach, jak Warszawa, Kraków, Wrocław, Gliwice, Szczecin, czy Częstochowa, a w planach są kolejne inauguracje.

Bracia Frymarowie rozpoczęli swoją przygodę z autorskim konceptem gastronomicznym od food trucka, gdzie serwowali smażony ser, śledzie i kiełbaski. Po jakimś czasie rozszerzyli jednak działania w stronę bardziej wymagających dań z krewetkami, co sprawiło, że biznes zaczął się rozkręcać.

Głównym składnikiem dań oferowanych w restauracjach Shrimp House są oczywiście krewetki podawane na różnego rodzaju sposoby. Odpowiednio przyrządzone owoce morza nie tylko wybornie smakują, ale również nadają daniom pięknego wyglądu. Ceny nie są zbyt wygórowane: smażone krewetki na maśle z pieczywem kosztują 29 zł, zaś zupa kokosowa z krewetkami i pieczarkami – 20 zł.

Shrimp House oferuje również catering na imprezy firmowe czy zwykłe spotkania, podczas których potencjalni klienci mają możliwość skosztowania wszelakich dań z krewetkami.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.