Rynek kulinarny w Polsce – cukiernictwo (Horeca Radio)

0
1144
W audycji z cyklu „Szkoła Mistrzów” Małgorzata Michalska, założycielka i właścicielka Międzynarodowej Szkoły Sztuki Kulinarnej Ashanti, opowie o trendach w edukacji oraz o rynku cukierniczym.


Pobierz audycję w formacie MP3

Małgorzata Michalska swoją karierę budowała w największych międzynarodowych firmach, pracując przez 25 lat w wielu branżach na rodzimym rynku, jak również w krajach Europy Środkowo-Wschodniej i Azji. W ciągu ostatnich lat w roli Dyrektor Sprzedaży i Marketingu Gourmet w Polsce i Krajach Bałtyckich (firma Barry Callebaut – największy producent czekolady na świecie) miała okazję pracować z najlepszymi cukiernikami oraz szefami kuchni podczas wspólnych projektów biznesowych czy też szeregu szkoleń w Akademii Czekolady, za którą była odpowiedzialna.

Zapraszamy do wysłuchania odcinka pt. „Rynek kulinarny w Polsce – trendy – cukiernictwo”, w którym poruszone zostały kwestie związane z rynkiem cukierniczym oraz trendami w edukacji.

„Zarówno cukiernicy, jak i kucharze nie traktują już ze wstydem tego, że przychodzą na szkolenie. W tej chwili nawet bardzo często chwalą się tym, że byli na szkoleniach, że zdali międzynarodowy egzamin i robią to, aby podawać jak najbardziej profesjonalne dania u siebie w restauracji.”

Małgorzata Michalska, właścicielka Międzynarodowej Szkoły Sztuki Kulinarnej Ashanti

Partnerzy audycji:

        

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.