Pobierz audycję w formacie MP3
Małgorzata Michalska swoją karierę budowała w największych międzynarodowych firmach, pracując przez 25 lat w wielu branżach na rodzimym rynku, jak również w krajach Europy Środkowo-Wschodniej i Azji. W ciągu ostatnich lat w roli Dyrektor Sprzedaży i Marketingu Gourmet w Polsce i Krajach Bałtyckich (firma Barry Callebaut – największy producent czekolady na świecie) miała okazję pracować z najlepszymi cukiernikami oraz szefami kuchni podczas wspólnych projektów biznesowych czy też szeregu szkoleń w Akademii Czekolady, za którą była odpowiedzialna.

Zapraszamy do wysłuchania odcinka pt. „Rynek kulinarny w Polsce – trendy – cukiernictwo”, w którym poruszone zostały kwestie związane z rynkiem cukierniczym oraz trendami w edukacji.
„Zarówno cukiernicy, jak i kucharze nie traktują już ze wstydem tego, że przychodzą na szkolenie. W tej chwili nawet bardzo często chwalą się tym, że byli na szkoleniach, że zdali międzynarodowy egzamin i robią to, aby podawać jak najbardziej profesjonalne dania u siebie w restauracji.”
Małgorzata Michalska, właścicielka Międzynarodowej Szkoły Sztuki Kulinarnej Ashanti
Partnerzy audycji:



