Sfinks wprowadził swój nowy koncept do Łodzi

0
1135
Lepione & Pieczone to nowa marka od sieci Sfinks oferująca posiłki wysokiej jakości w niskich cenach. Restauracja mieści się w centrum Łodzi przy ul. Piotrkowskiej. Lokal prowadzony jest we franczyzie.

Lepione & Pieczone działa w segmencie fast casual dining. Restauracja nastawiona jest głównie na młodych klientów, którzy oczekują smacznego i dobrego jakościowo jedzenia w przystępnych cenach i szybkiej obsłudze. Nowy format łączy koncepcję Chłopskiego Jadła z nowoczesnością.

Lokal urządzony jest w prostym i nowoczesnym stylu. Na ścianach zawieszono zdjęcia przedstawiające proces lepienia pierogów, aby podkreślić stworzenie rodzinnej atmosfery w lokalu. W menu będzie można znaleźć potrawy z kuchni polskiej: zupy, dania mięsne, pierogi pieczone i z wody, a także słodkości oraz alkohole.

Restauracje typu casual dining stają się w naszym kraju coraz bardzie popularne, a Sfinks pod względem wielkości sprzedaży jest największą w Polsce siecią tego typu.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.