Shell chce zwiększyć przychody pozapaliwowe. Mają w tym pomóc kawiarnie Shell Cafe [wywiad wideo]

0
1411

Shell Cafe na ul. Karolkowej w Warszawie to pierwsza niezależna, pozastacyjna kawiarnia marki Shell. Jest to jednocześnie swego rodzaju poligon doświadczalny dla wszystkich rozwiązań technologicznych i nowych produktów, które po testach trafiają na wszystkie stacje Shell w kraju. Czy i kiedy powstaną kolejne kawiarnie pod tym szyldem?

O tym wszystkim rozmawiamy z Mikołajem Pawlakiem, dyrektorem kategorii Shell Cafe w Shell Polska. Z rozmowy dowiecie się m.in. jakie kategorie gastronomiczne sprzedają się najlepiej, jakie nowe kategorie są wprowadzane do sieci, jakiego sprzętu używa Shell Cafe i jakie rozwiązania obecnie testuje. Nie zabraknie także tematu nowości w menu kawiarni i na stacjach.

Zdecydowanie polecamy odwiedziny kawiarni Shell Cafe na ul. Karolkowej w Warszawie. To nie tylko miejsce gdzie można podejrzeć najnowszy sprzęt gastronomiczny, ale także skosztować dań z bardzo szerokiego menu, a wszystko w bardzo przystępnych cenach.

Spółka informuje, że planuje otwierać kolejne lokale kawiarni, a w ciągu najbliższych lat chce zwiększyć wpływy ze sprzedaży pozapaliwowej do co najmniej 50%. Niezależna sieć kawiarni ma się do tego wyniku przyczynić.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.