Skuteczna rekrutacja dla HoReCa – jak znaleźć i zatrzymać najlepszych pracowników

0
1078

Gdzie szukać i jak zatrzymać najlepszych pracowników? Jak rekrutują w turkusowych organizacjach? Jakie są zasady Employer Branding jako skutecznego narzędzia budowania stałych i skutecznych zespołów? Na te pytania można uzyskać odpowiedź podczas szkolenia H&R System już 21 września.

W programie szkolenia m. in.

  1. Rekrutacja – różnice pokoleniowe (XYZ)
  2. Zastosowanie employer brandingu w praktyce
  3. Miejsca i portale do poszukiwania pracowników
  4. Opracowanie procesu rekrutacji
  5. Mój idealny kandydat
  6. Przebieg rozmowy kwalifikacyjnej
    • wywiad kompetencyjny
    • wywiad behawioralny
    • pytania „klucze” podczas rozmowy
    • pułapki podczas rozmowy z potencjalnym kandydatem
  7. Wprowadzenie pracownika na stanowisko pracy
  8. Derekrutacja
    • rozmowa derekrutacyjna
    • formy derekrutacji

TU ZNAJDZIESZ SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

 

Rafał Pasenik jest właścicielem firmy H&R System. Od ponad 20 lat pracuje w branży HoReCa – zna jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomaga Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces Klientów, ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło. Współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników w branży HoReCa.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.