Executive Chef Paweł Kałuski był gospodarzem śniadania, na które zaprosił gwiazdkowych szefów kuchni z Polski i Francji.
Emmanuel Renaut 3*, Philippe Mille 2* oraz Przemysław Klima 1*, mieli okazję spróbować sezonowych specjałów w wyjątkowej scenerii. Na dachu hotelu Sofitel Warsaw Victoria, z którego roztacza się przepiękny widok na panoramę Warszawy Mistrzowie Kuchni wymienili się kulinarnymi doświadczeniami.
Wspomnieni szefowie z gwiazdkami przewodnika Michelin gościli w Sofitel Warsa Victoria przy okazji kulinarnego projektu „Grand Dinners – On the Table”, w ramach którego w dniach 23 oraz 24 maja zorganizowano kolacje prowadzone przez Karola Okrasę w Villa Intrata położonej na terenie wilanowskiej rezydencji króla Jana III.
Sofitel Hotels & Resorts to marka hoteli będących ambasadorem nowoczesnego francuskiego stylu życia, kultury i sztuki na całym świecie. Założona w 1964 r., jest pierwszą międzynarodową marką luksusowych hoteli wywodzącą się z Francji. Oferuje ponad 120 eleganckich i wyjątkowych hoteli w najbardziej cenionych miejscach na świecie.