Szparagi i kalarepa na wiosennej karcie Sphinx

0
558
Fot.: Materiały prasowe Sfinks Polska

Sieć restauracji SPHINX wprowadziła sezonowe menu „Szparagi, kalarepa i tamarynd”, zawierające wiosenne smaki i grillowe inspiracje. Wśród dań znajdują się między innymi zupa z kalarepą, tagliatelle ze szparagami, kurczak w sosie musztardowo-tamaryndowym oraz labraks ze smażonymi na maśle szparagami.

Mateusz Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, powiedział: „Z nadejściem sezonu wiosenno-ogródkowego przygotowaliśmy cały zestaw nowości – dań, napojów i promocji, sprzyjających spotkaniom towarzyskim. Bazują na ulubionych smakach naszych gości, ale w nieco innym wiosennym wydaniu. Zwłaszcza szparagi co roku okazują się kulinarnym bestsellerem w naszych restauracjach i nie mogło ich zabraknąć także w tym sezonie.”

Restauracje SPHINX przygotowały również sezonową kartę napojów, w tym bubble teamoniadę i inne lemoniady. Cacek dodał: „Wprowadzamy nową ofertę lemoniad, bubble tea i innych orzeźwiających napojów, które doskonale się sprawdzą w nadchodzących coraz cieplejszych dniach.”

Sezonowe menu „Szparagi, kalarepa i tamarynd” jest już dostępne we wszystkich restauracjach sieci.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.